Проговориха през сълзи, родителите на малката Вивиан: Целувайте децата си поне веднъж на ден! Сега нашето щеше да е живо, ако…

waterslide-398249__340

„Целувайте децата си поне веднъж на ден. Казвайте им, че ги обичате, дори и да ви ядосват“, сподели пред bTV Веселин Вачев, баща на 7-годишната Вивиан, загинала нелепо в аквапарк в Турция.

Майката на нелепо загиналата в турски курорт Вивиан ридае неутешимо: Мами, намери място, където да ти е светло и топло, докато дойда!  „Ако след Вивиан не се беше пуснало веднага следващото дете, сега нашето щеше да е живо“, твърди Антония Вачева. „Ако има добри хора, които са били на 7 юни на съоръжението, нека да кажат истината и да свидетелстват. Това е важното. Ние сме отишли там, за да се забавляваме.

Аз я държах за ръка, като се пуска по пързалката я пуснах. Не мога да изчисля кога следващият ще се пусне и с каква сила“, разказва опечаленият баща. Замитат следите: Изчезнаха записите от камерите за смъртта на малката Вивиан в турски хотел, появиха се странни документи Родителите разказват, че линейката е дошла много бързо.

„Като я качваха видях само посинялата й ръчичка. Казаха, че има пулс и я качват за операция“. Лекарите говорели на турски и родителите така и не разбрали защо дете в такова състояние е водено на 100 км.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.