Само в 7DniSofia.bg

Шеф Манчев изпадна в ужас от храната в парламента: Идвам с екипа на „Кошмари в кухнята“ и оправяме стола…

Шеф Манчев

Храната в парламента хвърли в ужас шеф Манчев. Той посети сградата на Народното събрание по покана на червения депутат Иван Ченчев. Топ готвачът бе категоричен, че храната не е добра и не отива на народни избраници да се хранят по този начин.

Не знам дали да не идвам с „Кошмари в кухнята“ тука и да започнеме да оправяме стола, коментира Манчев пред Канал 3.

За сградата обаче той посочи, че му е харесала и не е усетил лоша енергия, даже напротив, почувствал се е много приятно.

На въпрос каква препоръка може да даде на депутатите за яденето, готвачът посочи, че храната трябва да е според сезона, различна, да се чувства добре. Може и по една чаша вино. Когато човек се храни той показва себе си, смята шефът.

Долу в стола не се хранят само депутатите, а и гостите, служителите, журналистите. Днес хапнах супа и риба, разкри пък депутатът Ченчев, който изтъкна, че се чувства повече журналист, каквато е професията му.

По думите на Манчев, депутатът изглежда добре, понеже е спортист. Аз също обичам да се храня, но се и пазя, гледам какво ям. само че депутатите трябва да се хранят с по-добра храна, каза той.

За песента по стихотворението на Вапцаров Манчев коментира, че живеем във времена, когато всеки може да прави каквото му харесва, още повече, че през 2012 г. изтекли авторските права.

Утре може „Аз съм българче“ да стане на чалга, възмути се народният избраник от БСП. Или да украсят парламента с домати, добави Манчев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.