Скандал! Директорката на училището с разгонената учителка с коментар за сцената с мръсните танци (ВИДЕО)

учителка

Началната учителка от Симеоновград, която шокира на връх 24 май абитуриентите от Харманли и Симеоновград, е напуснала работа. Случката се разигра в ресторант Приказките. В разгара на купона, 58-годишната учителка от СУ „Св.Климент Охридски” става звездата на дансинга, а за мръсните танци и помага младеж, който дори прави стриптийз.

Уволнената учителка е водила занималнята в началното училище в Симеоновград. На следващия ден след излизането на клипа тя си е подала оставката.

Тодорина Иванова, директорка на училището, разгласи в ефира на Нова тв подробности около срамната случка. „Присъствали са лица на свободна консумация. Колежката, която участва в клипчето, не е от лицата, поканени от абитуриентите. Другото лице също не е от лицата, поканени от абитуриентите. Те са били лица на свободна консумация в заведението. Това става почти на края на абитуриентската вечер, към четири часа, Когато абитуриентите си тръгват“, каза тя.

„Реално всеки има прави на личен живот. Може да е някакъв момент на слабост“, добави директорката По онова време директорката вече си била тръгнала от празненството. „Поздравих абитуриентите, всичко вървеше нормално и прецених, че няма нужда да стоя до края на абитуриентската вечер. Не мога да отговоря дали е била под влиянието на алкохол или други вещества“, каза още Иванова.

В писмени обяснения посрамената учителка  разяснила, че е участвала в танц по двойки, обявен от диджейя, и много съжалява за случилото се.

Също стана ясно, че от професионална гледна точка в училището са били ли са доволни от нея. „Не е създавала проблеми сред колегите си в училището. Няма оплаквания срещу нея. Тя си провежда учебния процес така, както трябва“, каза директор Иванова.

Брутално ! Учителка на пилон с абитуриент …

СПОДЕЛИ !!!Учителка вилнее на бал в Харманли .Начална учителка Дарина Димова,която е възпитател в начален курс в училището в Симеоновград шокира на връх 24 май абитуриентите от Харманли и Симеоновград. Случката се разигра снощи в ресторант Приказките. В разгара на купона, 58-годишната учителка от СУ „Св.Климент Охридски” става звездата на дансинга, а за мръсните танци и помага младеж, който дори прави стриптийз.Никой нямаше да и каже "копче" ако не беше преопдавател в училището на абитуриентите от клипа и това не беше се случило на бала им. Както и ако беше сервитьорка,барманка,фризьорка или друга професия , с която не се дава пример за морал на деца.Защото една колежка на госпожата от клипа твърди,че било незаконно разпространяването на това видео…Ще и кажа : "Напълно законно е видеото,както и утре ще го кача поне в 20 сайта.Осъдете ме. Аз съм юрист, госпожо. Вие сте държавни служители, с публични функции,хуманни и естетически при това, подлежите на обществен контрол. Видеото е направено на публично място -дискотека,пред множество зрители. Никой не я е следил и фотографирал в личния и живот. Освен това е обществено важна информация,интересна и важна за обществото за да е информирано какво се случва с данъците му,които отиват за образованието на децата ни. Кадровата политика на държавата е също важна тема,подлежаща на публична дискусия и обществен контрол…"Тя е там да ВЪЗПИТАВА, а не да РАЗВРАЩАВА възпитаниците си. Учител трябва поне да демонстрира и да показва морал. За продавачка в магазин или счетоводителка -няма проблем. Да прави,каквото пожелае.

Публикувахте от Петър Низамов Petar Nizamov в 26 май 2018 г.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.