Бомбата на месеца! Пеевски стои зад сделката за ЧЕЗ! Вижте какво съобщиха медиите на Шиши

беновска

Умните хора четат между редовете! И слушат между думите…

В този ред на мисли не е трудно до се заяви, че мистериозният милиардер, който стои зад сделката за ЧЕЗ е Делян Пеевски. И то не защото трите стринки дето са лица на сделката, са от неговия пазарджишки вилает – избирателен район „Пеевски“.

Безспорно сделката за ЧЕЗ е най-мащабната у нас за тази година. И най-съмнителната. Поради което е нормално медиите да имат интерес към нея.

Но не и тези на Пеевски! Три дни след финализирането на продажбата на ЧЕЗ на Гинка и Стринка, най-тиражната медия на депутата от ДПС – вестник „Телеграф“, не намира място за нея на първата си страница! Присъстват всякакви щуротии, но не и най-главната в държавата.

И ако въпреки това някой все пак е изпитвал известни съмнения, то в неделя паднаха и последните. В предаването „Беновска пита“ (каквото й каже Пеевски), работничката на Шиши в Канал 3 привика клетият Делян Добрев да се поти като стар кубинец на слънце. Първо го накара да се отрече от съмненията му във възможността на Гинка и Стринка да управляват ЧЕЗ, а след това го нападна защо не е пратен ДАНС да разследва продажбата на…Нова телевизия!? Причината – чешкият милиардер Келнер имал съмнителна фамилия, значи бил толкова опасен колкото леля Гинка.

Извиянавйте, но когато медиите на Пеевски бранят една сделка тя е само и единствено негова! Това показва историята…

Въпросът е защо Бойко Борисов прави гръб на всичко това? Нали просто пак го изиграха – изчакаха го да замине за чужбина и финализираха продажбата зад гърба му. Заради което Борисов си го изкара на Теменужка. Просто е малко странно, Пеевски с удар за милиарди, а Борисов зарива следите към него, нищо, че е претакован.