София направи нещо велико! Днес трябва още малко! Търсят се 3 000 души за екскурзия до Дубай и още нещо

7 Dni Sofia11.02.201818740
6

София направи нещо велико! Показа, че вече никой не може да й отнеме тенис-турнира, който столицата изстрада. Над 10 000 се събраха в “Арена Армеец” за съботната полуфинална сесия.

Това е №1 в света на тениса тази седмица, в която се играят 3 турнира от ATP! При това забележете, този в България е единствения, на който от вторник насам няма НИТО ЕДИН ПРЕДСТАВИТЕЛ на страната-домакин.

По същото време в Монпелие Цонга, Гаске, Гофен и Ферер ги гледат по около 6 500 зрители. На откритото на Еквадор в Кито е още по-зле, защото Пабло Буста, Монфис, Лоренци, Карлович и останалите са на комплекс за 5 300 запалянковци.

На практика извън двубоите от първия турнир от Големия шлем – откритото на Австралия, вчерашната тенис-сесия в столицата е най-посетената в света от началото на годината!

Днес трябва още малко. За финалната среща, която започва след 17 часа, вече са продадени близо 9 000 билета. Търсят се още 3000 души, за да може “Арена Армеец” отново да е пълна докрай. Което със сигурност ще гарантира оставането на турнира в София за нови 3 години!

Един от дошлите зрители го чака уникална награда – луксозна почивка в Дубай. А всички спонсори на надпреварата са приготвили над 500 изненади за гостите в залата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *