Ексклузивно! Излязоха СНИМКИ на бизнесмена Шарлапов, направени часове преди да почине…

шарлопов

Последната светска поява на починалия внезапно бизнесмен Стефан Шарлопов е била буквално преди часове. Само преди ден световната и европейска шампионка в професионалния бокс Дейзи Ланг публикува на страницата си във Фейсбук снимки с бизнесмена, съпругата му Бояна и приятели. Под една от тях Дейзи пише: „Благодаря на Боби и Стефан за прекрасната вечер“.

Всъщност именно бизнесменът е този, който убеждава спортистката да се върне в България. Дейзи от години живееше в чужбина. „За мен България беше затворена страница, след като станах световен шампион.. Аз тук нямах зелена светлина и затова се принудих да отида в чужбина. Шарлопов си взе самолетен билет за Германия и се срещнахме в Дюселдорф в един италиански ресторант. Шарлопов 8 часа ме убеждава да се върна.

Той ми каза нещо, което никога няма да забравя: „Не може в цял свят да знаят за теб и успехите ти, а в България не”. И тъй като аз съм много вироглава и затова съм стигнала до тук, той е единственият човек, който успя да ме убеди да си променя мнението”, разказа Деси Кирова, популярна в цял свят с името Дейзи Ланг, съобщава „Монитор“.

Наскоро тя гостува в Сандански и в парк-хотел „Пирин“, собственост на бизнесмена, и връчи награди на над 40 деца от курортния град в първото издание на инициативата „Децата на Сандански, в категория „Младите лъвове на Сандански“ .

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.