Главсекът на МВР с горещи коментар за отвличането на Адриан Златков и взривения банкомат в Сепарева баня…

Младен Маринов

Работата по случаите с отвличането на Адриан Златков и взривения банкомат в Сапарева баня продължава. Това каза на пресконференция главният секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов във връзка с отвличането на Адриан Златков и взривения банкомат в Сапарева баня. „Не мога да ви кажа нищо повече.

Това, което по трябва и по закон се прави, се прави. Ако имаме нова информация, която може да бъде споделена, съответно след разрешение от прокуратурата, ще я споделим, каза той, цитиран от “Фокус”.

Колегите работят и не може да споделяме информация“, коментира Маринов. За мерките за сигурност по време на европредседателство главният секретар заяви, че вчера са били по обектите, където ще бъде основно открито председателството на 11 януари.

„Това го правим с цел да вземем максимални мерки и в същото време да направим така, че да не затрудняваме в голяма степен живота в града и нормалното придвижване на гражданите. Нямаме сериозни притеснения и неща, които смятаме, че ще попречат на нормалното протичане на председателството от гледна точка на сигурността. Продължаваме работа. Ако има нещо, което трябва да стигне до гражданите, ще бъде направено по съответния начин, но програмата се променя постоянно“, каза още Младен Маринов.