Екс-депутат на Патриотите сензационно разкри: Корнелия Нинова обича Валери Симеонов, искаше двамата да управляват, вместо Бойко

7 Dni Sofia23.10.2017
12

Журналистът Велизар Енчев припомни в студиото на „Просто Диков“, че Валери Симеонов е бил инициатор на промени в Закона за обществените поръчки, съгласно които, обектите от стратегическа важност за националната сигурност, се извършват без търг и без конкурс, и се възлагат на областнтните управители.

„Този нахалник първо гласува този закон, после по негова инициатива нареди друго постановление, според което всяко обвяване на информация за стратегическия обект – оградата на границата – подлежи на наказателно преследване. Най-голямата наглост на този човек – той заплаши вчера в ефир, че няма да цепи басма никому и ще подведе под съдебна отговорност всеки, който говори за оградата, дори народните представители“, каза Енчев.

Велизар Енчев показа изявление на Корнелия Нинова от миналата година, в което тя заявява, че оградата на българо-турската граница се строи от фирми, близки до партията на Валери Симеонов – Патриотичния фронт и допълни „Тя каза „А“, но не каза „Б“. И не го каза, защото предстояха парламентарни избори и искаше тя да управлява с Валери Симеонов. Това, което ме смущава е, че тя не е викана в прокуратурата и в ДАНС“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории