Роднини и приятели уплашени: Гимнастичката Цвети Стоянова в нова депресия! Изчезна

7 Dni Sofia20.07.201743440
цвети стоянова

Цветелина Стоянова потънала вдън земя дни след като се навърши 1 година от злощастния й скок от 6-ия етаж, при който едва не загина. Вече цял месец гимнастичката буквално не излизала от дома си и ограничила контактите си до минимум. Запознати твърдят, че златното момиче изпаднало в нова депресия, спомняйки си фаталния й скок от балкона на родния й дом.

Цвети не могла да понесе и противоречивите мнения, които, след като си стъпи на краката и оздравя почти напълно, породи масово с поведението си. Шампионката бе критикувана предимно за фолкаджийския си външен вид и разюзданото си поведение по нощните барове на София, чиито посещения тя оправдаваше с факта, че през годините на усилени тренировки не е имала възможност да се порадва на никакви младежки забавления.

Откакто се депресирала, Цветелина престанала с обиколките по дискотеките и екскурзиите в чужбина. Не излизала навън дори с приятеля си – футболиста Александър Любенов. Не вдигала телефона на приятелките си и не откликвала на поканите на бившите си съотборнички, които вече летуват дружно край морето. Близките на Стоянова също били изплашени от рязката промяна в настроението й. Баба й, която била единственият човек, който бил наясно с мотива й да полети от 6-ия етаж, отново била изправена на нокти.

По време на възстановяването си златното момиче работело с десетки психолози, но подобрението било моментно и тя все още получавала кризи. Заедно с желанието й за социален живот си отишло и това да се занимава със свой бизнес, чиито основи гимнастичката тъкмо бе започнала да поставя. Цвети даде заявка, че ще се занимава с мода, предлагайки ново поколение дънки, декорирани с камъни уникати. И тази дейност фаталната шампионка зарязала. Единственото, от което все още не се била отрекла, бил договорът със столична клиника за естетична медицина, чието рекламно лице станала срещу добра сума пари.

ИЗТОЧНИК: РЕТРО

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *