Стефан Данаилов с тежко изказване към Радев: Много бързо се забравихме, явно нямаме нужда един от друг…

Румен Радев и Стефан Данаилов

Актьорът Стефан Данаилов, който бе начело на иницативния комитет за кандидатурата на Румен Радев за президент, призна в предаването на Би Ти Ви „Тази неделя“, че на „Позитано“ има недоволни от това, че Радев се е „еманципирал“ от левицата.

„То е добре да се еманципираш, но докъде – коментира Данаилов. – За мен някои негови ходове не бяха много правилни. Със служебния кабинет не беше правилен ходът, не всички бяха успешни. Но той има свои съветници”.

Данаилов призна, че отношенията му с Радев са охладнели след изборите, като коментира, че не са се чували и „явно нямаме нужда сега един от друг“. Той добави, че „досега не ми се е случвало да се забравим с някой в първите 20 дни“.

„Не съм суетен да чакам благодарности, той просто е такъв характер – обобщи Данаилов. – Не съм такъв да кажа, че са приключили нещата, нямаме просто сега нужда един от друг“.

За лидера на БСП Корнелия Нинова Стефан Данаилов заяви, че много я харесва, и че „Корнелия ще те отнесе, като бръмбар – сламка“.

Той добави, че според него на момента Нинова изпада в паника, като тогава той се опитва да я успокоява.

Стефан Данаилов добави, че в момента пише книга, като е сменил няколко варианта за начало и продължава да работи върху това, кое да разкаже и какво да премълчи.

Сигурен е в едно – книгата ще започне със споменаване на близките му приятели, които вече са си отишли.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *