Ексклузивно! Гриша Ганчев с решение, което преобръща много неща в ЦСКА!

7 Dni Sofia28.06.2017
22

Колкото и да се напъват от Делиормана да приключат ЦСКА, дори чрез протежетата си в БФС, за Лудогорец се задава най-трудния сезон в Първа лига. И причината е решението на собствениците на „червените“ да се борят на всяка цена за титлата през следващия сезон.

Искам на 5-и май догодина да сме шампиони! За 70-годишнината да съберем 70 000 души на „Цариградско шосе“ да видят титлата. На ЦСКА му трябва такъв юбилей!

Думите са на благодетеля на „червените“ Гриша Ганчев от миналия четвъртък, когато в „Литекс тауър“ е имало сбирка на управата на ЦСКА. Очакванията, че решението на КАС ще разколебае бизнесмена са напразни, категорични са от Борисовата градина.

Нещо повече, намерението на собствениците ЦСКА да се бори за титлата, напук на рестрикциите от УЕФА, ще преобърнат много неща в клуба, най-вече в трансферен и финансов план.

„Работим по дългогодишен план. Тръгваме на битка за титлата, преди това на такава за базите. Понесохме жесток финансов удар с изваждането от евротурнирите, но рано или късно истината ще излезе наяве. И тогава много хора ще си платят, най-вероятно с лихвите“, споделиха от ЦСКА.

Самият Ганчев пък се очаква да има разговор с част от феновете на отбора този уикенд, когато ще е първата контрола на ЦСКА на българска земя. Тогава и много неща ще станат ясни.

коментар

  • комитата

    28.06.2017 at 14:40

    Само ДУНАВ Русе.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.