Лора Крумова и Галя Щърбева се отдават на секс маратон! Гонят срокове за забременяване

Лора крумова

Двете водещи на неделното предаване са се юрнали да забременяват ударно. Ако може, по едно и също време и възможно най-скоро! Лора и Галя са си направили сметката да излязат по едно и също време в майчинство, за да не се наложи на едната да поеме на плещите си цялата „Комбина“. Но, ако и двете ги няма, какво ще става, май не са го доизмислили!

Те са уведомили шефовете си в Нова телевизия за намеренията си да си родят по още едно дете, докато физиката им го пзоволява. Освен екранни партньори, Щърбева и Крумова са си и много близки приятелки и им е голям мерак да дундуркат заедно бебета.

Според плановете си, водещите трябва да заченат през есента и да износят рожбите си до края на телевизионни сезон. Те няма да прекъсват работните си задължения и ще водят с наедрели кореми. А след това, през лятната ваканция ще се отдадат на грижи за новородените си и на есен отново ще се върнат в национален ефир. Плюс за тях е, че „Комбина“ се излъчва само с неделя и през седмицата могат да възложат по-голямата част от подготовката на екипа си.

А, след това, само да оберат лаврите за няколко часа. Галя и Лора успяха да си изградят блестящ имидж за три сезона и не искат да преотстъпват столовете си на заместници, които могат да стинат рейтинга на предаването. Шефовете в Нова, обаче, не са особено спокойни от бъдещите събития, защото бременността не е нещо, кеото да може да се изчисли под часовник, пише „Ретро“.

При първото си дете, Лора Крумова заложи на ин-витро зачеване. При него е по-възможно точното планиране. Но, Галя веднъж забременя по естествен път и смята да повтори. Затова не се знае дали ще й се получи веднага. При първите си деца също имаха планове за едновременна бременност, но Щърбева „закъсня’ с четири месеца.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.