Няма да повярвате колко е платил Бербатов на Гигс, Евра и Митович, за да играят днес

7 Dni Sofia14.06.2017
Отбора на Бербатов All Stars

Димитър Бербатов организира благотворително шоу с цел набиране на средства за децата заедно с Луиш Фиго. Двубоят на Националния стадион „Васил Левски” завърши наравно 3:3. Участие взеха редица легенди, сред които великият Христо Стоичков, Краси Балъков, Стилиян Петров, Мартин Петров и още наши бивши и настоящи футболисти. На терена се появиха още Гигс, Скоулс, Видич, Трезеге, Роби Кийн, братята Гари и Фил Невил, Евра и други.

Димитър Бербатов многократно каза, че двубоят е благотворителен и всеки, присъствал на стадиона, е дарител за българските деца.

„Наистина благодаря на всички, които дойдоха. Пристигнаха, ей така, без да искат нищо. Искрено им благодаря”, каза Димитър Бербатов, отговаряйки дали футболните звезди са искали хонорар, за да бъдат в София.

„Това е голяма стъпка към осъществяване на част от мечтите ми, на мен и моя екип. Всички се явяват дарители за децата. Затова направихме цялото събитие и все още не мога да разбера какво се е случило. Ще ми трябват един-два дни, за да се осъзная. Като видях децата и наградите, които дадохме на полувремето – наистина всичко си заслужаваше”, допълни звездата пред БТВ.

„Изобщо днес не беше целта головете. Целта беше да съберем хора на стадиона, да видим колкото се може повече дарители. Децата да получат наградите. Хората да видят с какви талантливи деца разполагаме. Вече девет години правим церемонии. Днешната беше малко по-различна. Важното беше, че дойдоха такива футболисти, уважиха и подкрепиха каузата”, сподели още Бербатов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.