Грандиозен скандал раздели Захари Бахаров, Юлиян Вергов и Владо Карамазов! Наложи се да отменят спектакъл, как се стигна до тук?

Захари бахаров

Трите мечки, както наричат в артсредите Захари Бахаров, Юлиян Вергов и Владо Карамазов, се разделиха със скандал за много пари, съобщава „Телеграф“. Вчера по спешност беше отменен спектакълът „Спанак с картофи“ в Сатиричния театър, предаде Блиц.

Бахаров е на снимки в чужбина и не успя да се върне, гласи официалната версия.   Вместо „Спанак с картофи“ от Сатиричния театър предложиха друг спектакъл – комедията „Прелестите на изневярата“. Хората, които са си купили билети, могат да ги използват за други представления до 19 юни или да си получат парите.   Запитан какъв е поводът за падането на спектакъла, Владо Карамазов отказал коментар.

В гилдията запознати казали, че преди време той е станал шеф на общата фирма, която тримата бяха създали. Точно Бахаров е най-често отсъстващият от постановките като в някои от спектаклите го замества Владо Пенев или Герасим Герасимов-Геро.

В гилдията твърдят, че Карамазов плаща доста малко пари на колегите си и те все по-често си намират повод, когато трябва да са заедно на представления, да имат някаква друга работа. Така се очаква все повече от спектаклите на Трите мечки“ да падат.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории