Само в 7DniSofia.bg

Гаврата не спира! Слави Трифонов и Криско се заядоха жестоко със Саня Армутлиева! Ще отвърне ли на удара…

Слави трифонов

Слави Трифонов и Кристиан Талев не спират да се гаврят с продуцентката Саня Армутлиева, предаде източник на 7dnisofia.bg.

След като всеки петък двамата водят „Шоуто на Слави“ заедно в рубриката „Гледай как се прави“. Няма епизод в който да не споменат името на известния музикален продуцент Саня. За нейно нещастие, те винаги я споменават с известна доза подигравки и  намекват за обща песен с нея с насмешка и ирония.

Известно е, че от известно време Саня и Криско не се понасят. Колкото до Слави Трифонов, носят се слухове, че е отказала категорично да му бъде гост. Това накърнило достойнството на рейтинговият водещ и от там започнали шегите по неин адрес!

Този петък отново я споменаха и се смееха до сълзи, как щели да й плащат за сформирането на обща песен, но в нея Слави щял да бъде облечен като Саня, а криско като Армутлиев.  Криско казва, че е разстроен, че Саня е отказала да направи общата песен с тях и той е плакал, защото вече и телефона не си вдигала. „Обръща ни гръб и ми написа, че не е съгласна и няма да прави „Октопод кючек“ с нас“. Решиха да направят песента и да пеят вместо нея.

Не се знае до каква степен всичко е шега или заяждане и дали песен ще има, ще видим.