Несръчна имитация на Гери- Никол направи известна фолк певица! Целият фурор който тръбеше около песента бе напразен, тя се опита да рапира…

Гери Никол

Фолк певицата Джена пропищява от месец света как готви уникално парче, което щяло да се превърне в тотален хит. Оказа се, че във въпросната песен чалгаджийката се опитва несръчно да имитира Гери-Никол и вместо да пее, през по-голямата част от изпълнението се опитва да рапира, пише HotArena.

Макар отстрани това да изглежда лесно, за подобен стил се изискват специфични умения, а очевидно Джена не ги притежава.

Фолк певицата рецитира като първолаче, което трудно смогва да изрече дълъг текст гладко. Творческият й експеримент най-вероятно е повлиян от опита на други нейни колежки, чиито последни песни са дело на Криско, писа „Галерия“.

Вокалният провал на Джена естествено разочарова и феновете й, които веднага я засипаха с критики. „Джена се опитва да е модерна, но не разбира, че на нея този стил не й отива“, коментира потребител, чието мнение се оказа споделено и от по-голямата част от хората в дискусията.

Клипът на песента също сочи, че Джена черпи вдъхновение от Гери-Никол, която е с 13-години по-малка от нея. В основните сцени от видеото фолкаджийката е с розово-руса перука и седнала на трон в поза, която варненката често заема.

Върлите фенове на Джена я посъветваха да продължи да си прави баладите и любовните песни, тъй като няма да го бъде със съвременните модерни ритми. Още една констатация на меломаните е и тази, че откакто е с мъжа си Атанас, певицата не е вадила хит, а последните й стойностни песни са отпреди 4-5 години.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.