Славия продължава ударно със селекцията

ВенцИ сТЕФАНОВ

Ръководството на Славия продължава да е активно на трансферния пазар. Носителят на Купата на България привлече четвърти играч. Това е халфът Милен Гамаков. 24-годишният полузащитник се обвърза с белите за два сезона. Предишният клуб на Гамаков бе Лехия Гданск, който го бе пратил в Стомил Олтчин. След края на сезона Гамаков разтрогна контракта си с поляците и стана свободен агент.

„Да, Милен Гамаков подписа договор със Славия. Мога да дам яснота, че контрактът му е за две години. Потвърждавам, че е наш футболист“, заяви пред „Тема Спорт“ президентът на бели- те Венцеслав Стефанов. Преди да уреди полузащитника, Славия вече осъществи няколко сделки. Бяха привлечени Димитър Велковски от Локомотив Пловдив, Кристиян Пашев от Созопол, който е юноша на родния ЦСКА, и Александър Станиславлиевич от школата на ЦСКА Москва.

Гамаков, който у нас е играл още в бургаските Нефтохимик и Черноморец, както и в Ботев Пловдив, ще замени Стефан Велев, който вече обяви, че няма да остане при столичани. Бившият халф на Левски има предложения от чужбина, но най-вероятно ще подпише с Черно море. Там треньор е Илиан Илиев – двамата работиха заедно в Берое, Левски и Локо Пд.

„Стефан Велев не ми се е обаждал. Той знае, че имаме желание да остане. Казал е пред своите съотборници, че търси вариант да отиде в друг отбор“, каза Стефанов. Не е изключено Славия да осъществи и изходящ трансфер.

„Има запитвания за наши футболисти, но няма конкретни оферти. Интересът е около по-младите в отбора“, коментира босът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории