Стефан Данаилов е на седмото небе от щастие! След броени дни посреща американската си снаха в София!

Stefan Danailov <br /> Стефан Данаилов

Стефан Данаилов е в трепетно очакване американската му снаха Виктория да пристигне в София. Единственият му син Владимир и съпругата му идват за пръв път като семейство у нас до дни, научи „Ретро“.

Ламбо чака този момент от декември миналата година. Тогава в далечна Флорида синът му даде обет пред Бога да обича и уважава съпругата си. От българска страна свидетели на церемонията в град Сарасота станаха майката на Владко – актрисата Ирен Кривошиева, и настоящият ѝ съпруг Николай, а Мастера трябваше да си остане у дома, тъй като здравословното му състояние не позволи презокеански полет.

Сега обаче Данаилов се подготвя да посрещне вече законната си снаха. Влади и Виктория са резервирали самолетни билети за началото на юни. Те ще комбинират престоя си в България и с няколко дни на Черноморието. Нищо чудно младото семейство да избере за почивката си родното Сен Тропе – село Лозенец, още повече че се очаква Стефан Данаилов да се включи във фестивала на местната община Царево – „Арт поток“.

Визитата на Виктория в България няма да е първа, но Владо вече е направил културна програма, по която да протече престоят им на родна земя. Ще я съчетаят и с няколкодневна екскурзия до Италия. Това ще е и медената им седмица.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.