Извънредно! ГЕРБ отвръща на нападките на БСП за превозвачите! (НА ЖИВО)

Герб (2)

След като превозвачите заедно с министъра на транспорта Ивайло Московски подробно обясниха какви мерки са предприети, за да не се въвеждат предложените от френския президент Мануел Макрон мерки, които ще ощетят сериозно българския бизнес с международните превози, а премиерът Бойко Борисов проведе продължителен разговор с еврокомисаря по транспорта по тази тема, но БСП обвини управляващите, че не са направили нищо, ГЕРБ отвръща на удара.

 „Българското правителство защитава българските превозвачи. От една страна миналата година г-н Андрей Новаков заедно с министър Московски са провели среща и са поставени червени линии, които българското правителство не може да премине. Тези червени линии и до днес се отстояват от българското правителство. Те са свързани с командироването на превозвачите и с почивките в кабините. Ние имаме ясни позиции по тези въпроси и те ясно се защитават от една година в европейския парламент“, обяви Станислав Иванов.

По думите му становището на г-жа Нинова от днешния брифинг на БСП е абсолютно несъстоятелно.

„Пресконференцията на БСП беше тежка концентрация на неадекватност и злоба. Днешната пресконференция на БСП е един последен опит по някакъв начин да се хвърли сянка върху българското европредседателство“, категорично обяви Тома Биков.

„Това европредседателство е по-успешно, отколкото ние сме предполагали. Надявам се г-жа Нинова да говори с президента Радев, който два пъти се среща с президента Макрон и най-вероятно е поставял тези въпроси за превозвачите. Ако не ги е поставил, нека го пита защо“, добави депутатът.

Пресконференция на ГЕРБ – 15. 05. 2018 г.

Публикувахте от Политическа Партия ГЕРБ в 15 май 2018 г.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.