Христо Янев пред сериозна дилема преди сблъсъка с Левски

Христо яНЕВ

Треньорът на ЦСКА Христо Янев има дилема кои двама играчи да пусне по десния фланг срещу Левски във вторник. Единият вариант е Манолев отново да действа като крило, а Стойчо Атанасов да е бек. Червените вече няколко пъти през пролетта излязоха в тази конфигурация, включително в двете срещи при Янев – с Лудогорец (0:0) и Верея (2:0). При положение че Манолев атакува отдясно, ляво крило ще е Десподов. Другият вариант е Манолев да бъде бек, а Атанасов да остане резерва. В такъв случай флангови нападатели ще са Десподов отдясно и Джеси отляво. Енрике почти сигурно ще остане резерва и ще се появи на терена през второто полувреме.

След двубоя с Верея, в ЦСКА няма проблеми с нови контузии или наказания. Заплашените от санкция Атанасов и Десподов се опазиха от картони, а Пинто и Малинов, които също висяха, изобщо не се появиха в игра в Стара Загора, за да бъдат съхранени за сблъсъка утре.

Дербито с Левски е от 18:30 часа. Температурата по време на срещата ще е малко над 20 градуса, като са възможни леки превалявания. След двубоя със сините част от чуждестранните играчи на ЦСКА ще се приберат по родните си места.