Евентуалното влизане на Локомотив София в Първа Лига ще реши съдбата на доста от играчите

Локо Сф

Евентуалното влизане на Локомотив София ще реши съдбата на доста от играчите в тима. Преотстъпени от Левски в „Надежда“ са голмайсторът на червено-черните Илия Димитров и Галин Ташев. Под наем от Септември София пък е Здравко Димитров. Много е вероятно те да не останат при железничарите, ако отборът не успее да спечели промоция. Има и няколко футболисти с изтичащи договори, с които предстоят преговори.

Неясно е и бъдещето на старши треньора Младен Додич. Ако Локо София не влезе в Първа лига, не е изключено той да бъде освободен. По средата на пролетния дял, след домакинската загуба от Струмска слава се заговори за неговата смяна, но тогава ръководството му гласува доверие, като задачата е била една-единствена – влизане в Първа лига. От загубата от Струмска слава на 17 март червено-черните не познават вкуса на поражението – шест победи и 1 равенство.

Именно отличното представяне в този период и добрата работа, която бе свършена, може да накара ръководството да размисли и да остави Додич дори и при неуспех в битката за елита.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.