Еуфорията завладя роднините на сините звезди преди финала

левски-радост-1280x886

Голяма еуфория има около играчите на Левски преди финала със Славия за Купата на България. Както е известно, легендата Ривалдо пристига за мача на 9 май, след като вчера посети съблекалнята на Барселона след мегадербито с Реал Мадрид (2:2). Бразилецът ще дойде за първи път в София, като на трибуните ще вика за сина си Ривалдиньо, който носи номер десет в Левски.

Според Спортал, той не е единственият родител на някой от чужденците на „Герена“, който ще дере гърло за „сините“. Бащата на Паулиньо също пристига у нас, като интересното е, че той за първи път в живота си напуска родната Бразилия, а дебютното му пътуване е за мача на Левски и Славия.
Таткото на Холмар Ейолфсон също е взел билетите си за столицата, като пристига от Исландия, за да подкрепи сина си, който има уникалната възможност да вземе трофея с Левски и месец по-късно да играе на световното първенство в Русия.

Братът на Габриел Обертан също идва в България с надеждата да бъде до брат си, който ще се опита да спечели първи трофей зад граница в кариерата си. Бившият играч на Манчестър Юнайтед има само една Суперкупа на Франция, която спечели с Бордо през 2008 година.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.