Бъдещето на фаворит №1 за нов треньор на ЦСКА вече е ясно! Сръбският специалист отсече: Послушах сърцето си

untitled

Фаворит №1 за нов треньор на ЦСКА Владан Милоевич вече е с абсолютно ясно бъдеще. Контрактът на сръбския специалист, който изведе Цървена звезда до титлата в първия си сезон начело на тима, изтича след две седмици и вчера той се е разбрал с ръководството за удължаването му с две години. Официалният сайт на гранда от Белград обяви, че новото споразумение ще бъде подписано през следващата седмица, като принципната договорка между двете страни вече е постигната.

Самият Милоевич още снощи след победата с 4:0 над Спартак (Суботица) обяви оставането си на стадион „Райко Митич“.

„Нямаше никакви спорове, това беше моето желание. Послушах сърцето си, обичам Звезда и искам да надградя над това, което вече съм постигнал“, каза Милоевич.

ЦСКА пък ще трябва да се ориентира към следващото име в списъка на ръководството. Фенове на „червените“ вече призовават Христо Янев да получи нов шанс начело на тима, но самият специалист, който направи повторен дебют с 0:0 вчера срещу Лудогорец, на няколко пъти изтъкна, че неговото желание няма значение на този етап, защото той има договорка с шефовете на клуба да е начело на тима само до края на сезона.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.