Стенограмата „КТБ“ показа: всички са прасета на Пеевски!

7 Dni Sofia09.06.2017
делян пеевски

Изчетохте ли стенограмата!? Тази, която толкова криеха. И има защо.

Оставяме настрана, онова, за което вече се досещахме. Покрай изкуствения фалит на КТБ, бе направен опит да се срине още една банка. Слава Богу, оцеля!

Знаехме, че и дърлянето е било за власт.

Знаехме, че всички, които са били при президента, са в кюпа „КТБ“. И затова в стенограмата говорят общи приказки с една-единствена задача – да скрият от народа случващото се.

Знаехме и най-важното, но за първи път получихме потвърждение за това. Официално потвърждение.

БЪЛГАРИЯ Е НА ПЕЕВСКИ! Или който там е хидро-архитекта на модела #КОЙ.

Когато КТБ се срина, всички знаеха, че това се случва защото двамата приятели Цветан Василев и Делян Пеевски са се скарали и за куклите, и за парцалките. Признаха си го по-късно кой директно, кой нетолкова.

Знаеше се, че тези играчки и парцалки струват милиарди. И че точно битката за тях фалира банката. Битка, която доведе до безпрецедентното влизане в КТБ на всички контролирани от Пеевски силови структури на държавата.

Защо тогава, по дяволите, никой не обелва дума за Пеевски при Плевнелиев? Защо в стенограмата го няма това име? Защо всички се питат какво е сринало банката и всички ги е страх да си отговорят? Даже Борисов, който е опозиция не стига докрай да отгърне завесата. Но поне я повдига през лица назаем като Писанчев и Йовчев.

Вече е ясно „защо“! Защото всички са част от държавата на Пеевски, от модела #КОЙ сринал КТБ.

Модел, който срива България. В модела са всички, без значение Миков ли се казва, Местан, Плевнелиев, Радан или Янаки! Всички са с Пеевски. И затова се дърпаха за стенограмата.

И затова никога няма да видим стенограмата 2. В нея може би е бил истинският, мародерският разговор за КТБ. Пардон, за останалото от КТБ.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.