Скандално! Ученик се вживява в ролята на Азис! Приликата е шокираща, дори маниерите са същите! (СНИМКИ)!

Азис

Манията по чалгата, от която години наред се притесняват светските коментатори, достигна връхната си точка. Деца до такава степен се стремят да приличат на фолк иконите, че са готови да променят всичко в себе си, за да се доближат до идолите си, научи HotArena.

Източник: Facebook

След като Карбовски разказа преди години за Жорето Кучков, който променя визията си, за да прилича на Николета Лозанова и малкият Емилиано, който едва не получи удар при срещата на живо със своя идол – Азис, днес нещата никак не са се променили. Емилиано до такава степен е попил всеки жест на Азис, че днес дори е трудно да се различи кой всъщност пее песните.

Източник: Facebook

Младото момче се подвизава в интернет с името „Принц Емо“, по подобие на стар никнейм в социалните мрежи на Азис („Принц Азо“), снимките, външният вид, жестовете в клиповете и дори самият глас на Емилиано до толкова  приличат на Азис, че чак карат хората да се изумяват до каква степен човек може да промени дори природно дадените си черти ако достатъчно се вманиачи в една идея.

Източник: Facebook

Емилиано пусна своя песен „Звяр“, а начина, по който момчето пее накара диджейте да мисля, че това е гласът на Азис. Месеци наред из социалните мрежи и дискотеките в Студентски град песента се представя като ново парче на Краля на попфолка, заради поразителната прилика в гласа. Емилиано е изкопирал умопомрачително дори жестовете на Азис във видеото и в момента поведението на момчето изглежда като на брат на Азис.

Не един и двама противници на попфолка веднага изразиха възмущение до къде докара чалгата днешното поколение е повдигна въпроса за идолите на времето.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории