Феновете на ЦСКА откриха изложба за юбилея! „Червеният път“ показва история на ЦСКА

Червеният-Път-изложба-5-1280x853

По случай честванията на 70-годишния юбилей на ЦСКА, фракциите USF & RED DOGS, съвместно с Фен Клуб „Сектор Г“ и ръководството на футболния клуб, организират изложбата, по време на коята феновете ще могат да видят оригинални екипи на футболисти, играли и защитавали цветовете на ЦСКА от 1948 година до днес. Главен организатор на изложбата е Стефан Дяков – Чарли.

Специално внимание е отделено на легендата на българския футбол Христо Стоичков. В изложбата е обособена спортна секция, която показва цялата спортна слава на червения отбор. Може да се види уникална колекция от всички програми и флагчета през тези славни 70 години, както и стотици значки.

На откриването присъстваха червените легенди Димитър Пенев, Димитър Якимов, Аспарух Никодимов, Георги Велинов, Петър Жеков, Цветан Йончев, Георги Илиев, Пламен Марков, всички треньори от Академия ЦСКА, десетки фенове и представители на медиите.

Изложбата разгледаха и юношите до 19 години на ЦСКА с треньор Ивайло Станев.
Приканваме всички армейци да минат по Червения път по време на предстоящите празненства и да се докоснат до магията на нашия клуб, защото… ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ЦСКА!
Залата ще бъде отворена за посещения в следния график:
– Петък: до 20:00 часа
– Събота и неделя: 10:00 – 16:00 часа

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.