Бившият на Генерал Деси нападна кабинета: Ако не си от ГЕРБ си вън, ти си уволняван и мачкан!

Георги Свиленски

Важно е колко хора бяха наистина на площада. Дали са 12 или 15 хиляди не е важно, важно е те да бъдат чути. Това показва, че българинът се събужда, и вече не го е страх. Това заяви депутатът от БСП Георги Свиленски в сутрешния блок на БНТ.

„След протеста трима министри нарекоха хората, които защитават правата си, дефилиращи по София“, каза още той. „Осигурихме превоз за тези хора, които са поискали. Винаги ни обвиняват, че на протестите, има само възрастни хора. Вие вчера видяхте ли пенсионери“, попита Свиленски. „Ако не си от ГЕРБ, си вън, ти си мачкан и уволняван. Не всички са партийно обвързани, може би мога да извадя десетки примери, разходете се в държавната администрация, за да видите за какво става на въпрос“, допълни бившият на президентшата Деси Радева, известна като Генерал Деси.

„Продължихме с протест за свобода на словото, на 111 място сме по свобода на словото, по наше време бяхме на 69 място“, каза Свиленски. „Отговорността е ясна на кого е, от 10 години в ЕС, над 8 години ГЕРБ управляват. Номерът е 4 години да управляваш без да има оставки, просто си играем на избори. Не искаме Бойко Борисов да управлява, той доказа три пъти, че не може“, коментира депутатът.

„Искаме управление, което да държи на българския гражданин. БСП не руши държавността, а Борисов не е идвал в парламента откакто го избраха. Два пъти само, а за една година – един петък“, завърши Георги Свиленски.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории