Срам! Срам! Срам! От НДК се похвалиха със страшна гейщина

7 Dni Sofia09.06.2017
НДК

„Фасадата на един от символите на столицата – Националния дворец на културата, ще бъде осветена тази вечер с цветовете на дъгата – международно признатият знак на движението в подкрепа на правата на ЛГБТИ общността у нас. Инициативата е знак на съпричастност от ръководството и администрацията на конгресния център за предстоящото десето издание на София Прайд – мирно шествие на лесбийки, гей мъже, бисексуални, трансджендър и интерсекс хора (ЛГБТИ) и техните близки и приятели“, пише в официално съобщение на НДК на неговия сайт.

СРАМ! СРАМ! САМ!

Боршош и останалите натрапници в НДК, ако имат симпатии към гейщината, налягаща този уикенд София, да се включват в прайда. Да си обличат кожените костюмчета, да се хващат под ръчичка с който искат и да правят каквото искат.

Но да осветиш символа на София в „ЗНАК НА СЪПРИЧАСТНОСТ“ към гейщината, това вече е страшна духовна педерастия. Какво означава съпричастност? Ще станат гейове? Ще направят децата си такива?

Ай, стига! Едни леваци ще издържим да ни натрапват от улицата хомосексуалността си! Но чак да ставаме съпричастни с нея…НЕ, МЕРСИ!

 

коментар

  • Някой

    09.06.2017 at 11:14

    Като не ви харесва, стягайте си багажа и се връщайте във ваша майка Русия и тъпакът Путкин – Хитлерът на 21-ви век!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории