Да защитим българското производство! Не на двойния стандарт! Така ще бъде направена стъпка към откриване на повече работни места в България!

shopping-cart-1275480__340

Да купуваме български стоки, за да преборим двойните стандарти и да защитим българското производство, призовават в позиция от ВМРО, предаде днес.бг.

Така ще бъде направена стъпка към откриване на повече работни места в България. Това ще донесе и ръст на икономиката, ще плащаме повече ДДС тук в страната си, а не пари, които ще изтичат от държавата през трети фирми.

Така ще можем да разработим българските марки и ще направим крачка към преодоляване на демографския дисбаланс, заявяват от партията по повод скандала с двойните стандарти при храните в ЕС.Още по тематаДа се родиш на Балканите не е порок: Еднакви стандарти!30 апр 2018 22:008Добрев vs. Нинова: Законът нямаше общо с храните!30 апр 2018 20:1541Борисов се обиди: Кой каза, че нашите бебета обичат палмово масло?30 апр 2018 13:15275

В позицията се припомня, че България е известна със своята култура в областта не само на хранителната промишленост.

Плащайки за стока, произведена тук – в България, с български продукти, всички ние внасяме пари в държавния бюджет, който в крайна сметка „плаща“ за допълнителните социални, културни и всякакви други обществени дейности на държавата. Това е бюджетът, от който се плащат парите за здравеопазване, сигурност и отбрана, посочват от ВМРО.

От партията смятат да предприемат законодателна инициатива за подкрепа на българските производители.

„Да направим своя еврореалистичен избор, без да се самозалъгваме, че мегапроизводителите в световен мащаб ще променят политиката си и това даже няма да се отрази на цените“, пишат те в позицията си.