Глобиха баба и дядо, минали с колело покрай паркираното Бентли на Бербо на…“Витошка“

7 Dni Sofia08.06.2017
бербатов

Футболният герой Димитър Бербатов очевидно не е наясно с правилника за движение по пътищата, след като за пореден път бе заснет да паркира на забранено място тузарското си „Бентли” за стотици хиляди левове.

Преди дни в социалните мрежи бяха публикувани снимки, от които става ясно, че улисания покрай бенефиса и благотворителните си инициативи спортист нехае за комфорта на простосмъртните софиянци и гости на столицата. Лъскавият автомобил на Митко бе нагло паркиран на ъгъла на пешеходната улица „Витошка” и „Солунска” въпреки изричното указание на табелите, че паркирането там е строго забранено и освен глоба, колите на нарушителите ще бъдат вдигани с паяк, пише „Уикенд“.

Бентлито на Бербо обаче не само не бе вдигнато, а до него бе паркиран и бял джип БМВ Х6, който според запознати е шофиран от бащата на футболиста Иван. И за да бъде неправдата пълна, двама полицаи решиха да санкционират с глоби… минаващи с велосипеди младежи. От началото на годината карането на велосипеди по бул. „Витоша” е забранено заради огромния пътникопоток.

Значи богопомазаните могат да паркират лимузините си за стотици хиляди левове на тротоара в центъра на София на единствената пешеходна улица и колите им да останат там с часове, а колоездачи, въртящи педали и никому непречещи, да бъдат тормозени от полицаите. Същите, които сякаш пазеха лъскавите возила на богопомазаните да не би някой колоездач да им ги одраска, докато се мъчи да мине между тях”, възмути се от абсурдната ситуация потребител в социалните мрежи.

Според разказа му, двама пенсионери били глобени с 50 лева, тъй като минали с велосипедите си на опасно близко разстояние до неправилно паркираното „Бентли” на Бербо.

5 коментара

  • Данчо

    08.06.2017 at 23:44

    В България от столетия е така – закача селянчето цървулите си на гвоздея, хваща дядо Господ за шушлека и цял живот бос по асфалта. А на футболистите им е простена простотията! Техният мозък е в краката им, докато в главата няма никой. Като на оня, цесекаря!

  • Koko

    09.06.2017 at 8:45

    Това ЛАЙНО бербатов нито е футболист, нито е човек. Не знам кой каза че от тоя цървул става футболист. Да вземе някъде да се скрие ще е най добре.

  • boss

    09.06.2017 at 23:11

    Коко най добре е казал .боклук педалче…футболист за продажните кифли или пикли да кажа.в Бг да купиш кола е все едно в америка хамбургер да си купиш

  • ПЕТ

    10.06.2017 at 1:54

    ОТ ДЕН НА ДЕН СЕ ОТВРАЩАВАМ ОТ ТЪПИТЕ ЗАКОНИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА. НЕ ГИ РИ Е СРАМ ГОРКИТЕ ХОРИЦА С НИЩОЖНИТЕ СИ ПЕНСИИ ГЛОБЕНИ,КОИТО НИЩО ЛОШО НЕНАПРАВИЛИ А НЯКАКЪВ Т….АР ПОРАДИ СКЪПАТА КОЛА МОЖЕ ВСИЧКО.
    ТОВА Е ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ ??????????

  • Дидо

    12.06.2017 at 9:24

    Живеем в общество,в което,един ритнитопковец може да купи целия живот на един трудещ се,само а един свой мач,жалко общество =D

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории