Цветан Цветанов разнищи Елена Йончева и разкри каква е била оградата по времето на БСП

7 Dni Sofia08.06.2017
цветан цветанов

„Елена Йончева няколко пъти спомена, че има постановление, в което пише, че трябва да бъде изградена двуредова ограда по границата. Никъде не става въпрос дали ще бъде едноредова или двуредова“. Това заяви в Нова телевизия председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Припомняме, че вчера се разрази бурен скандал между Елена Йончева от БСП и МВР шефът Валентин Радев заради строенето на оградата ни с Турция.

„От тук нататък всеки може да си прави своята интерпретация. Г-жа Елена Йончева прави съпоставка във времето, когато те управляваха. При управлението на БСП започна да се изгражда възпиращо съоръжение на границата, което тогава беше подпряно с колове, за да не падне. Замисълът е да имаме възпиращо съоръжение на цялата българо-турска граница. Това не е туристическа атракция, отговорност носи „Гранична полиция“, заяви още зам.-шефът на ГЕРБ.

Може да се направи проверка с журналисти, но да бъде съгласувано, за да спрем с тези спекулации. Затова министър Радев покани Елена Йончева на място“, смята Цветанов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.