Шеф на Левски цъфна на дамско парти, министър и директор на FIbank с големите отличия (Снимки)

7 Dni Sofia06.06.2017
IVP_7280

Директор „Маркетинг и реклама“ на FIbank Илона Станева бе една от големите звезди на Годишните награди на списание Business Lady, инициирани от сп. „Business Lady“ и Business Lady Club, което се проведе в хотел „Хилтън“.

Станева получи голямата награда за Финансови институции. И по-точно за „Добри практики и ефективни маркетингови комуникации“.

Министърът на туризма Николина Ангелкова бе отличена с награда за цялостен принос, добри практики и ефективна администрация за развитието на туризма в България.

„Сърдечно благодаря за това признание, присъдено от авторитетно издание като сп. „Business Lady“. Това е висока оценка не само за моя личен принос, но и за работата на целия екип на Министерството на туризма“, заяви при награждаването Николина Ангелкова.

Тя подчерта, че усилията на туристическата администрация са били неизменно насочени и продължават да са водещи при формирането на устойчива политика в сектора, която да превърне страната ни в конкурентна туристическа дестинация за четири сезона.

Странно на дамското събитие присъстваше и бившият директор на Левски Константин Баждеков.

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО – ПЪРВО ТУК

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории