Стамен Белчев хвърли яснота върху състоянието на Десподов

Цска Ботев Пловдив (23)

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не се впечатли особено от разгрома с 5:1 над Верея и заяви, че отборът му е бил лежерен в доста моменти от мача.

„Страшно много има какво да се желае, подходихме лежерно след 4:0 и в началото на мача бяхме бавни и еднообразни. Липсата на концентрация в първите минути, подходихме несериозно към няколко топки, които можеше да бъдат спечелени. Не мисля, че трябваше да има втори жълт картон за Дюлгеров“, отсече Белчев и заяви, че Кирил Десподов може да играе отново до края на сезона. Той призна и, че ще трябва да почака, за да е ясно колко играчи няма да може да използва в мача срещу Левски в сряда.

„Прави се всичко възможно Десподов да бъде възстановен възможно най-бързо, мисля, че сезонът за него не е приключил. Имаме доста проблеми, не знам какво ще е положението с другите контузени и трябва изчакаме ден-два. Каранга ще се завърне. Ще се справим с това, което имаме, няма проблем. Всеки трябва да е готов да си защитава името и емблемата на клуба, да показва най-доброто от себе си и да показва, че има място в ЦСКА“, сподели още наставникът на „червените“ и завърши:

„Двете поредни загуби от Лудогорец и Левски са неприятни, но няма напрежение и трябва да запазим спокойствие.“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.