Ген. Атанас Атанасов заедно с Христо Иванов искат да създадат политическа алтернатива!

атанас атанасов

Опитахме се да дадем начало на политическа алтернатива и смятам, че тя е успешна. Това каза по бТВ ген. Атанас Атанасов, който е съпредседател заедно с Христо Иванов на новата коалиция „Демократична България”.

Имаме изключително силни послания свързани с няколко теми – бизнес среда, ориентация към ядрото на ЕС и НАТО, защита на свободата, заяви Христо Иванов.

„Още съм под въздействие на емоцията в залата, която беше многолюдна, шарена, шумна и на емоциите по улиците. Толкова много хора ни спираха, стискат ни палци, пожелават ни успех, явно хората виждат в нас алтернативата”, допълни Атанасов.

„Ние предложихме управленска алтернатива, екип на нашата управленска алтернатива, защото кабинетите в сянка са британска парламентарна практика в двупартиен модел. Това, което ние правим, в някакви точки се доближава, но не е и същото. Това, което искаме да направим е да дадем бой на управляващите на терена на идеите. Те имат огромна медийна машина, имат огромен ресурс, законов и не съвсем, демократичен и не съвсем”, коментира Христо Иванов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории