Цяла България остана с отворена уста! В „Стани богат“ не можаха да отговорят на въпрос за деца

persian-oak-wood-3064187__340 - Copy - Copy - Copy

Освен участниците в популярното шоу за знания „Стани богат“, се оказа, че и публиката може да шокира зрителя. Цяла България остана с отворена уста, след отговор на присъстващите в студиото. Участник в предаването трябваше да отговори на въпроса „Започвайки от Слънцето, каква е точната последователност в подредбата на първите три планети“, предаде blitz.

След като видно човекът, заел горещия стол на шоуто, се затрудни, той се допита до останалите присъстващи в студиото. Отговорът обаче бе шокиращ. 36 души бяха гласували за отговор „Марс – Земя – Венера“, а това бе точно с един човек по-малко от бройката хора, дали вота си за правилния отговор, а именно „Меркурий – Венера – Земя“. Коментарите веднага заваляха:

„Не може да бъде, възможно ли е това?“ „А не видя ли цвета на косите на „публиката“? „Според мен това с резултатите на „Помощ от публиката“ се генерира от компютър, а не е истинско гласуване на публиката! “ „Срам и позор са тези знания за всички българи там. Та тези неща се учат още в началните класове“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.