Фенове на Левски със заплахи към футболист: Ще ти потрошим всички кости в тялото. Махай се от страната!

Левски фен

Група фенове на Левски са изправили на нокти един от бившите футболисти на тима Симон Сандберг. Шведският защитник разкрива в родината си, че е бил „посетен“ от „сини“ ултраси, които са го заплашили, че ще му строшат всички кости в тялото, ако не се махне от отбора и страната.

„Контузих коляното си, а от клуба поискаха да тренирам само след месец. Казах им, че е невъзможно и, че дори не мога да го докосна. Дадоха ми специална програма, по която да работя, но нещата не се получаваха. Наложи се да се върна в Швеция, където стана ясно, че положението изобщо не е добро. Отне ми пет месеца, но се възстанових, тренирах много всеки ден и станах по-добър“, разказва Сандберг, припомняйки си, че след това бе изваден от първия отбор и пратен да тренира самостоятелно няколко месеца преди контрактът му да бъде прекратен. В съблекалнята пък редовно влизали привърженици и вдигали скандали на отбора. Най-лошо за шведа било една вечер, когато на вратата му се почукало и той отворил на група мъже, според него фенове на Левски.

„Казаха ми, че трябва да напусна страната. Знаели къде живея и, че щели да строшат всички кости в тялото ми, ако не си тръгна. Наговориха и още много такива неща“, спомня си Сандберг, който обаче намира сили да определи престоя си у нас като полезен.

„Чувствам, че се развих много в България. Не го показвам в последните месеци, но това е, защото още не съм напълно възстановен. Не правя това, което мога. Въпрос на време е. Всичко ще се получи, сега съм по-добър играч, отколкото бях в Хекен“, сигурен е защитникът, който през есента подписа с Хамарби като свободен агент.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.