На тази СНИМКА е човекът, който утре може да вземе главата на Делио Роси! Ще познаете кой е той?

1-13

Утре за Левски предстои мачът на сезона, на истината, на живот и смърт. Наречето го, както искате, но полуфиналът с ЦСКА за Купата е шансът на „сините“ да спасят кампанията, а почти сигурно и главата на треньора си Делио Роси. Италианецът е на пангара, разделил е мнението на феновете – едните зоват за доверие към него, другите молят Спас Русев да го уволни.

На другата резервна скамейка утре ще седне човек, който в момента лети в орбита много далечна за Роси. Стамен Белчев е подкрепян от феновете на ЦСКА, от ръководството и най-важното – държи в ръцете си шанса да донесе поне един трофей на 70-годишнината на клуба! Дали ще е Купа след елиминиране на Левски, или титлата след обрат в първенството, няма значение – еднакво сладко ще е.

А този Стамен Белчев преди години е „тих, скромен и интелигентен младеж“, както го описва някогашният му треньор в Хасково Марин Драгнев. При него наставникът на ЦСКА научава първите тънкости във футбола и треньорската професия. Точно от това време е и снимката, на която един голобрад юноша стои, най-вероятно без и да е посмял да си мечтае, че един ден ще е треньор на ЦСКА навръх 70-годишния юбилей на клуба, ще има шанс за златен дубъл и, не на последно място, ще може да вземе скалпа един чужденец, на когото вечния съперник гледаше като на месия! Ще го познаете ли?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.