Старши треньорът на Царско село нападна Лудогорец след загубата! Ето я причината

ЦСКА-Царско-Село-44-320x320

Старши треньорът на лидера във Втора лига Царско село Веселин Великов съзря тенденциозност в действията на Лудогорец. В събота столичани паднаха с 2:3 от дубъла на разградчани, който бе подсилен с пет човека от първия тим – Лукас Саша, Георги Терзиев, Рафаел Форстър, Цветомир Панов и Венцислав Керчев. Досега през пролетта орлите използваха главно юношите си. Лукас Саша дори вкара един от головете.

„За съжаление през първото полувреме не успяхме да затворим мача с втори гол, а имахме положения. После за една минута, в началото на втората част, ни вкараха две попадения. Дори и след тях играхме по-добре, търсехме изравняване, но след върната топка към нашия вратар си вкарахме автогол. После и при 3:2 имахме положения. За това не трябва да има дублиращи отбори. Защото те могат да решат кой да влезе и кой не. Досега през пролетта Лудогорец не беше играл с нито един футболист от първия отбор. Това нещо е направено тенденциозно. Не може срещу едни отбори да се пускат играчи от първия им тим, а срещу други с юношите. Предишният ден играят тежък мач с ЦСКА и вместо да ги пратят да почиват, те ги пускат срещу нас. Но няма значение… Въпреки че бяха с 4-5 човека от първия си отбор, ние стояхме добре. През първото полувреме ги надиграхме по всички параграфи. Просто в началото на втората част заспахме и ни вкараха два гола“, каза Великов пред „Тема Спорт“.

„Нищо фатално не се е случило. Никой не е застрахован от губене на точки. Все пак падаме от Лудогорец, който не е само с юноши, а с 4-5 човека от първия отбор. В такава формация едва ли ще играят повече до края на шампионата. Но няма значение. Важното е, че ние играем добре. Да ни бяха надиграли с 2:0, 3:0, добре, но ние имахме 6-7 положения. Не трябва повече да правим такива грешки. Ние не сме си мислили, че ще завършим без загуба. Такива неща се случват. Ако бяхме играли слабо и ни бяха надиграли, нямаше какво да се ядосвам. А ние играхме добре. Яд ме е, че можеше да дръпнем със 7 точки на Ботев Враца. Но сега ни предстои домакинство с тях и като спечелим, пак ще станат 7 точки“, категоричен бе треньорът на Царско село.