Само в 7DniSofia.bg

Полицаите бяха виждали всичко, но този път дори и те останаха шокирани! Колко пияни шофьори на един и същ автомобил хванаха органите на реда?

дрегер

Трима шофьори – един автомобил. И тримата шофьори – пияни. Това е любопитният случай, на който се натъкнаха полицаи от Нови пазар, Шуменска област.

Първоначално полицейски служители от Нови пазар, които работили по безопасността на движението в града спрели за проверка  в 22:00 часа на ул.“Тодор Каблешков“  водач на лек автомобил  Опел“Астра“ с шуменска регистрация, съобщава „Дарик“.

Зад волана, във видимо нетрезво състояние бил 30-годишен мъж от село Лятно. Автомобилът не бил негова собственост. Мъжът бил тестван за шофиране след употреба на алкохол. Дрегерът отчел 2,88 промила в издишания въздух.  Мъжът отказал да даде кръвна проба за анализ, след което е задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Нови пазар.

Само 40 минути по-късно  на ул.“Оборище“  в посока към изхода на града полицейски екип спрял за проверка същия автомобил. Зад волана бил друг мъж, който от пътник, станал водач. Оказало се, че той седнал зад волана с 1,42 промила алкохол. Не е дал кръвна проба за анализ и е задържан е за срок до 24 часа в РУ- Нови пазар.

На следващия ден по обяд на ул. „Гурко“ в Нови пазар бил спрян за проверка водач на „Фолксваген Голф“ с шуменска регистрация – същият автомобил. Зад волана на автомобила бил 54-годишен мъж от село Лятно. Той обяснил, че е в града, за да прибере автомобила на свой познат, който бил задържан за шофиране в нетрезво състояние предната вечер. След като бил тестван за алкохол, дрегерът отчел 1,37 промила. Дал е кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в РУ- Нови пазар.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.