ЦСКА отряза мераците на Астана за звездата си Кирил Десподов! Вижте впечатляващата сума, която е била предложена за футболиста

ЦСКА Берое (8)

Ръководството на ЦСКА е отхвърлило солидна оферта от Астана за Кирил Десподов. Шампионите на Казахстан са предложили впечатляващите 1 100 000 евро, но са били отрязани. От “Армията” са обявили играча за непродаваем, поне на този етап. Възможно е двата клуба да подновят преговорите след края на сезона. Със сигурност обаче “червените” ще искат по-голяма сума за правата на талантливия футболист.

Интересно е да се спомене, че Астана доскоро имаше сериозни проблеми с правилото на УЕФА за финансов феърплей и клубът не можеше да купува нови играчи. Очевидно обаче казахстанците са били готови със схема, чрез която да вземат Десподов. Иначе трансферният прозорец в страната в момента е отворен, а ще се затвори чак на 26 април.

Към днешна дата Кирил е титуляр в схемата на Стамен Белчев, след като в един момент през сезона беше забит на пейката за лоша дисциплина. Той има 24 мача от началото на кампанията, в които е вкарал 6 гола и е дал 6 асистенции.
Играчът бил запознат с предложението на казахстанския клуб и дори е научил каква заплата ще взима, ако ЦСКА се съгласи да го продаде. Тя била в пъти по-голяма от сумата, която прибира към днешна дата при “червените”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории