Шеф в Левски: Клубът застава твърдо зад Делио Роси

Левски Берое (3)

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че ръководството на клуба има пълно доверие на треньора Делио Роси и настоящите футболисти. Нещо повече, италианецът ще остане начело на „сините“ и през следващия сезон, въпреки че резултатите на столичани в последно време са меко казано незадоволителни.

„Няколко грешки, които допуснахме в два мача, ни костваха пет точки и съзнаваме, че сред привържениците на клуба има напрежение и недоволство. Трябва да покажем, че можем много повече със състава и треньора, който имаме.

Клубът твърдо е застанал за Делио Роси и играчите. Вярваме, че пътят, по който сме поели е правилният за тима. Роси остава и през следващия сезон“, заяви Иванов пред Канал 3.

„Мачовете за Купата на България за нас като клуб и за нашите привърженици са изключително важни. Фокусът ни е мач за мач. Надявам се, че резултатите в крайна сметка ще са в наша полза. Математически съществува вариант, в който Берое да ни изпревари. Затова и казах, че фокусът е мач за мач. Борим се в момента да запазим позицията, която имаме. Смятам, че ще задържим спокойно третото си място. Уверен съм и в продължаването ни напред за Купата на България.

Говорих със Спас Русев. Той е на мнението на привържениците – резултатите, които постигнахме в последните два мача са далеч от очакваното. Не сме доволни от това, което се е случило.
На Роман Прохазка сме му дали ясен сигнал още след прибирането на отбора от Малта, че искаме да го задържим в отбора. Смоменахме му е финансовите условия още тогава. Два пъти сме разговаряли с агента на Панайотов. Искаме да го задържим в клуба.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.