Юноша на Левски желан в чужбина, не иска да напуска „сините“

1-4-320x320

Юношата на Левски Димитър Шейтанов разкри в интервю за Канал 3, че има интерес към него от чужбина. Младият вратар на „сините” заяви, че за момента не би играл за друг отбор освен Левски.

Той е млад, талантлив и упорит. Вече близо десет години е част от футболната школа на Левски, от 2014 година е част от мъжкия тим на „сините”, а към момента е титулярен вратар на юношеския национален отбор до 19 години.

Димитър Шейтанов бе основна фигура в тима на селекционера Ангел Стойков, като направи отличен мач срещу Испания на Елитния кръг за ЕВРО 2019. Ето какви са впечатленията на младия вратар от трите мача срещу Франция, Испания и Белгия:
„В тези квалификации се представихме добре, но не отлично. Можехме да излезем от тази група и да отидем на Европейско. Мисля, че си свърших моята работа и това, което искаха от мен.“

В последния си мач за първенството Левски загуби с 1:2 от Берое. В срещата се включи младият Станислав Иванов, който беше в основата за реализирането на единственото попадение на „сините”. Вярва ли неговият приятел и съотборник обаче, че той ще успее да си извоюва титулярно място и да участва в двубоите на отбора с Лудогорец и ЦСКА:

„Поздравих го след мача. Той се представи много силно и показа, че има място в този отбор. Според мен ще стане титуляр в Левски.“

Димитър Шейтанов заяви, че има отправени оферти към него, но тази седмица ще разбере какви са точно. Към момента вратарят призна, че не би играл за друг български клуб освен Левски.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.