Горещо! „Атака“ с първи коментар за решението на Борисов: Премиерът изненада всички, най-вече партията си!

Бойко Борисов (8)

С решението да не експулсира руски дипломати премиерът Бойко Борисов изненада всички, но най-вече партията си, каза проф. Станслав Станилов пред „Фокус“ във връзка с резултата от Съвета по сигурността и решението страната ни да не експулсира руски дипломати.

 Той приветства решенията на премиера Бойко Борисов и заяви, че всяко нещо е добро, ако завърши добре. Според него премиерът Борисов е изненадал всички.

„Изненада най-вече собствената си партия, собствените си депутати и т.н. Очаквах, че ще има компромисно решение след големите празненства на 3 март“, коментира проф. Станилов. По думите му няма как да изгониш руски дипломат, без да имаш нито един аргумент.

Депутатът от „Атака“ определи казаното от председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов за секретните доказателства по случая „Скрипал“ като глупост. „Всички тези маневри, които се правят под западняшкия натиск, не сработиха, защото България няма никакъв интерес да гони руски дипломати“, заяви депутатът. Той коментира, че страната ни винаги е стоял между Изтока и Запада и така една малка държава оцелява в такава ситуация. „На Борисов не му е лесно“, допълни Станилов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.