Президентът на Локо (София): Генков е изключително добър футболист, чест му прави ,че иска да помогне на отбора

IVP_0928-320x320

Президентът на Локомотив (София) Иван Василев коментира последните новини и очакваните звездни попълнения. Вече стана ясно, че Владислав Романов се завръща в отбора, а днес на следобедната тренировка е очакван и Цветан Генков.

Бившият национал за последно игра в казахстанския Окжетпес. Роденият на 8 февруари 1984 година нападател тръгна за големия футбол от Локомотив Мездра. След това изкара силни сезони в Локо София и бе продаден на руския Динамо (Москва) за над 2 милиона евро. След това игра в полския Висла (Краков), върна се за кратко в Левски, изкара два сезона в турския Денизслиспор, игра малко за Локомотив (Горна Оряховица) и за последно бе в Окжетпес.

„Разговарях с него и го очакваме на днешната тренировка. Той е изключително добър футболист и добро момче. Прави му чест, че иска да помогне на Локомотив София. Съвсем добросърдечно го прави, защото от тук е тръгнал към чужбина, има прекрасни спомени“, коментира Иван Василев пред БЛИЦ.

„Вече знаете, че и Владислав Романов се присъединява към нас. Естествено, че очаквам двамата да повишат класата на тима ни и да помогнат. При Генков ще е нужно време. Няма как да го използваме днес или утре, това е немислимо. Трябва да влезе в добра физическа форма, но футболът не е стихотворение да го забравиш, нали?! Генков притежава страхотни качества и съм сигурен, че може да ни помогне“, допълни още шефът на столичното Локо.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории