Мъжът, убил жестоко конете в Осоговската планина, изригна: Аз не правя бизнес, аз правя живот! (Ужасяващи СНИМКИ)

Петър Пищалов

Петър Пищалов, който заряза стадо от стотина коне под връх Руен като ги обрече на глад, а в суровите условия в Осоговската планина седемдесен от животните не оцеляха, се оказа телевизионна звезда.

На кюстендилеца специално внимание е обърнала Агро ТВ, която през септември миналата година е излъчила филм за него. Поводът телевизията да направи интерво с Пищалов е, че бил насочил изцяло бизнеса си към съхранението на местни български породи животни.

Пред репортерката на аграрната медия, безрасъдният коневъд твърди следното: „За мен е важно да има живот, Трева има, тревата не се е свъшлила. Животните искат трева, като им даваш трева и като ги защитаваш от хищници, те се увеличават. Аз не правя бизнес, аз правя живот“.

С днешна дата думите му звучат цинично на фона на бялата смърт, на която обрече конете му. Година по-рано и от БНТ 2 са снимали предаване на убиеца на коне. Пищалов е „изгрял“ в „Ателие „Цар“, продуцирано от Светлана Божилова,

На бедстващите му коне екип от ветеринарни специалисти от Областната дирекция по безопасност на храните в Кюстендил ще окаже помощ. Дирекцията възбожи и проверка на Пищалов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории