Г-н Русев, вие сте футболно зло! Може ли да откажете тези играчи за Левски?

7 Dni Sofia02.06.2017
спас русев

Главният скаут на Левски Георги Чиликов ще напусне клуба, твърди „Кота Спорт“. Това ще стане, след като той проведе среща със собственика Спас Русев. Бургазлията е бил крайно разочарован от отношението на част от управата. Той е предлагал различни футболисти от чужбина и България, които по една или друга причина са били от хвърляни – първо от Станислав Ангелов, а сега от Боримиров и Николай Митов.

Чиликов ще се срещне със Спас Русев и ще изложи причините за оставката си. Още през зимата Георги бил предложил на клуба 8 попълнения от родното първенство, но никой от избраните от него не бе привлечен.

Той е селектирал и качествен португалец – халф, както и няколко бразилци, които са имали необходимите качества да повишат класата на тима. В списъка на Чиликов са били Антонио Вутов (очакван е на „Герена“ през лятото, след като през пролетта игра в Ботев), Тодор Неделев (Ботев), Омар Косоко (Ботев), Васил Шопов (Дунав), Веселин Марчев (Локо Пд), Атанас Зехиров (Берое), Абуд Омар (Славия), Милен Желев (Локо ГО).

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.