Слави започна подбора на бъдещите политици! До месец става ясно кой влиза в партията…

Слави Трифонов

Слави Трифонов ще обяви след месец „следващата стъпка“ за неговия политически проект. Междувременно той ще показва най-добрите си кандидат-политици, след като в три последователни дни проведе кастинг. Това става ясно от загадъчно съобщение на Трифонов в социалните мрежи.

Все още обаче не е ясно дали самият той ще оглави бъдещата партия. Спекулира се и с името на формацията – засега се спряга „Има такъв народ“, слоган който често се ползва от Трифонов в неговите изяви.

„Общото ни впечатление е, че качествата, професионализмът и моралът на българите са абсолютно несъпоставими с качествата, професионализма и морала на сегашната политическа класа. Срещнахме се с невероятни хора и сме абсолютно сигурни, че това е една нищожна част от изумителните българи“, обобщи резултатите от кастинга Трифонов.

Интересна интрига се завъртя и около другия нов политически проект – „Кан Кубрат“ на Божидар Димитров. Изказване на Димитров разпали спекулациите, че той може да действа заедно с Трифонов.

„Разбрахме се със Слави, няма да си крадем интелектуалците. Ще си сътрудничим и ще работим заедно. Е, има неща, за които не можем да се разберем, и в момента дори сме малко скарани. Той греши за някои работи, но ще намерим начин да се разберем“, обясни бившият директор на НИМ.

„Чудесно, че Трифонов препитва, желаещите за проекта му. Излизат хубави прекрасни хора. Но как, ако няма президентска република ще ги назначи за министри? При парламентарна република естествено партиите предлагат хората за тези постове, за да дадат работа на свои партийни функционери, които обикновено са хора пропаднали в живота и за това са решили да стават политици“, коментира Димитров.

Цялото съобщение на шоумена:

Уважаеми сънародници, в три последователни дни аз, професор Раденски от университета Чапман, Южна Калифорния, доктор Нинов – декан на университета “Стенден” в Доха, Катар, и доктор Бъчваров, микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина, уважавани професионалисти в света, имахме честта да се срещнем с изключителни българи от България и – буквално – от цялата планета.

Общото ни впечатление е, че качествата, професионализмът и моралът на българите са абсолютно несъпоставими с качествата, професионализма и морала на сегашната политическа класа.

Срещнахме се с невероятни хора и сме абсолютно сигурни, че това е една нищожна част от изумителните българи.

В следващия месец на моята фейсбук страница ще ви показваме тези, които са ни направили най-силно впечатление и след един месец ще ви информирам каква е следващата стъпка.

Повярвайте ми – има такъв народ“

Източник: banker.bg

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.