Трагедия! Дъщерята на Анастасия от „Тоника“ загина в катастрофа със съпруга си…(Ужасяващи СНИМКИ)

лея

При автомобилна катастрофа в Съединените американски щати загина дъщерята на Анастасия Бинчева от „Тоника“ – Лия Лабел, съобщи „Гардиън“. Тя и съпругът й Ресуъл Бътлър загинаха на пътя, обявиха от полицията в Лос Анджелис, предаде fakti.bg

38-годишният Бътлър дълги години радваше феновете на баскетбола с изявите си в Националната баскетболна асоциация. Той носеше екипа на Маями Хийт и Сан Антонио Спърс. Силите на реда обявиха, че 38-годишният мъж е загубил контрол над автомобила си Range Rover.

Колата първо се е ударила в стена, след което се е обърнала. Бътлър и съпругата му са загинали. Родената в Канада певица Лия Лабел доби популярност с участието си в „Америкън айдъл“, както и с кавъри на някои известни парчета.

Бивши съотборници на Ресуъл Бътлър му отдадоха почит в социалните мрежи, изразявайки скръбта си от новината. ESPN съобщи, че двамата съпрузи са били обявени за мъртви около 02:30 часа след полунощ. Американецът игра 13 сезона в НБА.

На кастинга си в „Америкън айдъл“ Лия Лабел разказа на журито, че е с български корени. Нейните родители са напуснали страната преди години и се преместили в Северна Америка, заяви певицата. „Избягаха чрез музиката. Бяха известни певци, получиха визи за турнето си и никога повече не се върнаха“, заяви Лабел.

коментар

  • Мишо

    01.02.2018 at 22:47

    Егаси и горила е бил този приятел. От личен опит да ви кажа че много не е адекватно карането на автомобил от тази раса. Нагледал съм се на какви ли не изпълнения. Плюс, какво ли са смъркали за да се размажат по този начин??

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.