Няма такива изненади! Месецът на виното започва със…Спорт Тото, до 300 000 печелите само с…

7 Dni Sofia31.01.2018
део

Спорт Тото ще зарадва своите участници още в първия ден на февруари! Месецът на виното започва с изобилие от награди във Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 5 от 35“. До 300 000 лева очакват своите притежатели без нужда от допълнителен залог! Печелившите комбинации, състоящи се от пет числа и номерата на две специално добавени топки, ще определят размера на празничните печалби. Пазете своята квитанция от 9-ия тираж, тъй като тегленето на печелившите комбинации ще се проведе на следващия ден – 2 февруари, на живо в ефира на bTV от 17:50 часа.
Т

рифоновден е повод за наздравица за всички лозари, градинари, именици или просто ценители на виното. Както и повод следващият тираж на Спорт Тото да обещава не само опияняващи суми, а и цели 18 бутилки ароматно червено вино, с които празникът да бъде подобаващо полят! За спечелването им е нужно само да харесате и коментирате промоционалното видео, публикувано в официалната фейсбук страница на Български Спортен Тотализатор! Tегленето на късметлийте ще се случи утре в студиото на bTV след провеждане на тиража.

Български спортен тотализатор пожелава на всички участници късмет в игрите и празник, изпълнен с много настроение, топлина и нови възможности за печалби.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.