Нов скандал в парламента! Корнелия Нинова обвини Цветан Цветанов в лъжа за Истанбулската конвенция…

Корнелия-Нинова Цветан цветанов

Във връзка с горещия дебат „за“ и „против“ ратификацията на Истанбулската конвенция, г-н Цветан Цветанов лъже, че по време на заседание на съвета на ПЕС в Лисабон съм подкрепила конвенцията.“ Това заяви в пост в личния си профил във Фейсбук соцлидерът Корнелия Нинова.

Тя изтъква, че не е гласувала за конвенцията на нито един международен форум.Мнението и е, че ГЕРБ, ползвайки вътрешна информация от ПЕС, подвеждат българските граждани.

Тя обясни, че от ГЕРБ показали списък с регистриралите се за участие във форума, представяйки го като списък на гласувалите.

Позицията ми е последователна и ще остане такава отначало и докрай. И като политик, и като жена винаги ще се боря за правата на жените“, категорична е Нинова.

Тя акцентира, че също така винаги ще се бори против това жените да бъдат употребявани като знаме за налагане насила на българското общество на джендър идеологията. Според нея това засяга и „т.нар. социален, а по същество трети пол“. Социалистката е против въвеждането му в българските училища. Да пазим децата, призова соцлидерът.

Източник: news.bg

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории